Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Rumble Fish (1986)

06-03-2022 // 12:00 - 14:00

€10,00
1986 | Francis Ford Coppola | 94 min. | Arty Eighty

Rusty James (Matt Dillon) is de leider van een kleine bende die bestaat uit z’n vrienden Smokey, B.J. Jackson en de wat schuchtere Steve. Hij probeert het leven van zijn grote broer, de beruchte The Motorcycle Boy (Mickey Rourke), na te leven. Een leven gevuld met straatgevechten, drank en sigaretten. Maar dan is zijn broer terug, en hij is veranderd…

De film is op enkele beelden na volledig in zwart-wit gefilmd. De kijker ziet de wereld zoals Rustyen de The Motorcycle Boy ze ziet: beide zijn kleurenblind. Rusty vindt dit niet erg, terwijl The Motorcycle Boy juist probeert om alles in kleur te zien. Het enige wat hij wel in kleur kan zien, zijn de rumble fish (siamese gevechtsvissen). Deze vissen zijn in staat hun eigen spiegelbeeld aan te vallen, wat symbool staat voor het destructieve karakter van The Motorcycle Boy.

Film inclusief pauze

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Gegevens

Datum:
06-03-2022
Tijd:
12:00 - 14:00
Kosten:
€10,00
Evenement Categorie├źn:
,

Locatie

Dorpshuis De Waldhoorn
Herenstraat 30
Den Hoorn, 1797 AH

Organisator

Stichting De Filmklassiekers
E-mail:
info@defilmklassiekers.nl
Bekijk de site van Organisator