Even voorstellen

Stichting De Filmklassiekers is een initiatief van Silvester de Ruig en Mariska van der Sluis, beiden filmliefhebber en beiden al lange tijd als ondernemer actief. Sinds 2021 versterkt Jakko van Alphen als derde bestuurdlid ons team. Gezamenlijk willen we vele prachtige klassiekers met onze festivals en filmvertoningen een mooi podium geven.

beeld: Alsfilmsteropdefoto.nl

Silvester de Ruig

"Bij De Filmklassiekers houd ik mij voornamelijk bezig met de programmering. Naast oprichter van De Filmklassiekers ben ik ook eigenaar van Schrijfretraite.nl, een bedrijf dat kleinschalige schrijfvakanties in Nederland organiseert. Naast literatuur, of misschien beter, meer nog dan literatuur, ben ik een groot filmliefhebber. Vanuit deze passie vertoon ik al jaren kwaliteitsfilms op mijn retraites. Een aantal van de locaties beschikken over een kleine bioscoop. Daarnaast organiseer ik in de wintermaanden filmavonden bij strandtent Tijn Akersloot in Zandvoort."

Mariska van der Sluis

"Ik richt me bij De Filmklassiekers vooral op de festivalorganisatie. Ik heb een lange track record als het gaat om het organiseren van bijeenkomsten, congressen, workshops en festivals. Naast De Filmklassiekers werk ik onder meer voor Thuismakers Collectief, een collectief dat zich bezig houdt met de vraag 'hoe maak je van een plek een thuis?'. Dit doe ik voornamelijk in de stad: in portieken, woongebouwen en buurthuizen. Onze filmgasten wil ik met optimale gastvrijheid, uitstekende accommodaties en bijzondere filmervaringen ook een thuiservaring bieden."

Geïnteresseerd in De Filmklassiekers? Een vraag? Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen.
 

Stichting de Filmklassiekers

Postbus 28666, 3003 KD Rotterdam

info@defilmklassiekers.nl

0626118389 (Silvester) of 0653910318 (Mariska)