Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Willy Wonka & the Chocolate Factory (1971)

01-02-2020 // 18:45 - 20:45

€10,00
1971 | Mel Stuart | 102 min | Nederlands ondertiteld

De jonge Charlie mag, samen met een paar andere kinderen, een dagje doorbrengen in de geheimzinnige chocoladefabriek van Willy Wonka. Wilder is briljant als Wonka, de hoogst bizarre directeur van het bedrijf. Het ene moment vriendelijk en toegeeflijk, een seconde later een gevaarlijke, sadistische man, die niets liever wil dan de hebberige kinderen – afgezien van Charlie zijn de andere kinderen verschrikkelijke etterbakjes – straffen. De film, die af en toe spannend kan zijn voor al te jeugdige kijkers, is het hoogtepunt in het verder weinig opmerkelijke oeuvre van regisseur Stuart.

Saillant detail: het idee om het bekende jeugdboek te verfilmen kwam van de dochter van Mel Stuart, welke samen met producer David L. Wolper het idee lanceerde bij Quaker; jawel, de fabrikant van koekjes en ontbijt cereals. Quaker Oats kocht de filmrechten en financierde de film ter promotie van een nieuw snoepgoed: de Wonka Bar.

Over snoepgoed gesproken: een bad uit de fabriek is meegenomen naar Den Hoorn! Wie durft, mag er een duik in nemen. Ook gaat een van de bezoekers met het Gouden Ticket – dat garant staat voor een zuurstok zo groot als jij – naar huis.

Film inclusief pauze & Nederlands ondertiteld

Op de foto in het bad kan voorafgaand aan de film vanaf 16.00 uur, of na afloop tot 19.15 uur.

 

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Gegevens

Datum:
01-02-2020
Tijd:
18:45 - 20:45
Kosten:
€10,00
Evenement Categorie├źn:
,

Locatie

Kerk Den Hoorn
Kerkstraat 5
Den Hoorn, 1797 AD Nederland