Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Who Framed Roger Rabbit (1988)

06-03-2022 // 16:15 - 18:20

€10
1988 |Robert Zemeckis | 104 min.

De populaire cartoonster Roger Rabbit denkt dat zijn mooie vrouw Jessica vreemdgaat en huurt privédetective Eddie Valiant in om dit te onderzoeken. Valiant ontdekt vervolgens dat er inderdaad iets aan de hand is tussen Jessica en de succesvolle ondernemer Marvin Acme. Als Acme dan plotseling dood wordt gevonden, is Roger de voornaamste verdachte.

De film is een hommage aan de golden age of American animation (1937-1948). Het is een komedie en tegelijk een film noir-detectiveverhaal in de stijl van diezelfde tijd. Het verhaal is losjes gebaseerd op de roman Who Censored Roger Rabbit? De film combineert liveaction-beelden met animatie. De helft van de scènes worden gevormd door special effects en er is gedurende de opnames veel gepionierd, waardoor de film een slordige $50,6 miljoen kostte. Daarmee was het destijds een van de duurste films ooit gemaakt. De film won drie Oscars en luidde voor Walt Disney Pictures een nieuw generatie animatiefilms in.

Film inclusief pauze

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available

Gegevens

Datum:
06-03-2022
Tijd:
16:15 - 18:20
Kosten:
€10
Evenement Categorieën:
,

Locatie

Theater De Toegift @ Klif 12
Klif 12
Den Hoorn, 1797 AL Nederland
Website:
www.detoegift.com

Organisator

Stichting De Filmklassiekers
E-mail:
info@defilmklassiekers.nl
Website:
defilmklassiekers.nl